BIMAL FINO

За вкусот на баш сите готвачи BIMAL внимателно направи економично масло од најквалитетните растителни масла.

BIMAL Fino претставува идеална комбинација на сончоглед, соја и маслодајна репка, а наменето е за секојдневна употреба во кујната и носи успешна подготовка на секој специјалитет.

Повеќе информации за производот