BIMAL

Сонце на нашата кујна се произведува според највисокиот стандард за квалитет и е прилагоден за подготовка на традиционални и модерни јадења.

Маслото BIMAL е богато со витамин Е и затоа има посебно значење во секојдневната исхрана. Со златна боја и без мирис, BIMAL е идеална состојка за подготовка на печени, пржени и готвени специјалитети, како и за сите врсти на колачи и печива. За сите кои уживаат во готвењето и подготовката на храна, како и за оние што го паметат вкусот од кујната на баба, BIMAL е совршен избор за секоја трпеза.

Сонце на нашата кујна

Повеќе информации за производот