Bimal кујна

Чоколадна торта
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА: 60 min
Слатки уштипци
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА: 40 min
Крофни
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА: 45 min
Тулумби
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА: 40 min
Благи кифли
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА: 70 min
Мрсен колач “Ден и ноќ”
ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА: 50 min