Knjiga recepata

Sa sjedištem u Brčkom, Bosna i Hercegovina, BIMAL Grupa je lider u preradi uljarica i žitarica kako u zemlji, tako i u regionu.

Kontakt

Lokacija
BIMAL d.d.Bijeljinska br. 9 76100 Brčko Bosna i Hercegovina
Email
info@bimaldd.com

Pratite nas

BIMAL Fino

Ulje

Moje uljeBIMAL Fino

Za ukus baš svih kuhara BIMAL je pažljivo napravio ekonomično ulje od najkvalitetnijih biljnih ulja.

BIMAL Fino predstavlja idealan spoj ulja suncokreta, soje i uljane repice, a namijenjeno je za svakodnevno korištenje u porodičnoj kuhinji gdje donosi uspješnu pripremu svakog specijaliteta.

21 godinu sa vama!
Lider u preradi uljarica i žitarica

Certifikati

Halal standard čini set pravila i smijernica za proizvodnju i pripremu hrane u skladu sa islamskim vjerskim običajima. Zahtjevi Halala potiču iz Kurana i Šerijatskog zakona, koji propisuju šta je halal – dozvoljeno, a šta je haram – zabranjeno.

Košer standard propisuje proizvodnju i pripremu hrane prema posebnim jevrejskim propisima i običajima, te garantuje da određeni prehrambeni proizvod ispunjava zahtjeve propisane Torahom.

BEZ GMO Proizvedeno standard kvaliteta podrazumijeva kontrolu i certifikaciju proizvoda od njive do trpeze čime se garantuje da su proizvod i proizvodni proces BEZ GMO.

Internacionalni standard za hranu – IFS odnosi se na obezbjeđenje kvaliteta i osiguranje bezbjednosti hrane. Osnovni ciljevi IFS-a su obezbjeđenje transparentnosti kroz cijeli lanac snabdijevanja i smanjenje troškova i ušteda vremena, kako dobavljačima tako i trgovinskim lancima.

Sunce naše kuhinje

BIMAL Grupa

Fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL u Brčkom glavna je operativna kompanija BIMAL Grupe koja spojem ljudi i automatskog upravljanja, prema najvišim standardima proizvodi jestivo ulje iz sjemena suncokreta, soje i uljane repice.