Knjiga recepata

Sa sjedištem u Brčkom, Bosna i Hercegovina, BIMAL Grupa je lider u preradi uljarica i žitarica kako u zemlji, tako i u regionu.

Kontakt

Lokacija
BIMAL d.d.Bijeljinska br. 9 76100 Brčko Bosna i Hercegovina
Email
info@bimaldd.com

Pratite nas

BIMAL Omega

Ulje

Moje uljeBIMAL Omega

BIMAL OMEGA je nezaobilazni sastojak svake kuhinje.

Kao ulje sa dragocjenim sastojcima za naš organizam BIMAL OMEGA je bogata nezasićenom omega-3 masnom kiselinom i vitaminom E.

Zahvaljujući recepturi BIMAL OMEGA doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi.

Ulje BIMAL OMEGA prati samo vaš stil uravnotežene ishrane i odličan je izbor za svakoga ko vodi računa o balansiranoj ishrani i aktivnom životu.

21 godinu sa vama!
Lider u preradi uljarica i žitarica

Certifikati

Halal standard čini set pravila i smijernica za proizvodnju i pripremu hrane u skladu sa islamskim vjerskim običajima. Zahtjevi Halala potiču iz Kurana i Šerijatskog zakona, koji propisuju šta je halal – dozvoljeno, a šta je haram – zabranjeno.

Košer standard propisuje proizvodnju i pripremu hrane prema posebnim jevrejskim propisima i običajima, te garantuje da određeni prehrambeni proizvod ispunjava zahtjeve propisane Torahom.

BEZ GMO Proizvedeno standard kvaliteta podrazumijeva kontrolu i certifikaciju proizvoda od njive do trpeze čime se garantuje da su proizvod i proizvodni proces BEZ GMO.

Internacionalni standard za hranu – IFS odnosi se na obezbjeđenje kvaliteta i osiguranje bezbjednosti hrane. Osnovni ciljevi IFS-a su obezbjeđenje transparentnosti kroz cijeli lanac snabdijevanja i smanjenje troškova i ušteda vremena, kako dobavljačima tako i trgovinskim lancima.

Sunce naše kuhinje

BIMAL Grupa

Fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL u Brčkom glavna je operativna kompanija BIMAL Grupe koja spojem ljudi i automatskog upravljanja, prema najvišim standardima proizvodi jestivo ulje iz sjemena suncokreta, soje i uljane repice.