Knjiga recepata

Sa sjedištem u Brčkom, Bosna i Hercegovina, BIMAL Grupa je lider u preradi uljarica i žitarica kako u zemlji, tako i u regionu.

Kontakt

Lokacija
BIMAL d.d.Bijeljinska br. 9 76100 Brčko Bosna i Hercegovina
Email
info@bimaldd.com

Pratite nas

Service Details

Ulje
Selective shot of golden wheat in a wheat field with a blurred background

BIMAL

BIMAL 100% suncokretovo ulje Sunce naše kuhinje je domaći brend jestivog ulja proizveden po najvišim standardima kvaliteta i namijenjen za pripremu naših tradicionalnih jela, ali i svih drugih vrsta jela.

BIMAL ulje bogato je vitaminom E koji ulju daje poseban značaj u svakodnevnoj prehrani. Zlatne boje i bez mirisa, BIMAL je idealan sastojak za pripremu pečenih, prženih i kuhanih jela, kao i svih vrsta kolača i peciva. Za sve koji uživaju u kuhanju i pripremi hrane, kao i za one kojima je ipak draži ukus bakine kuhinje, BIMAL je savršen izbor svake trpeze.

Services offered
  • Agriculture Consulting
  • Custom farming rules
  • Real-time rate shopping
  • 100 freight shipments / month
Planing & Strategy
  • Agriculture Consulting
  • Custom farming rules
  • Real-time rate shopping
  • 100 freight shipments / month

Pearleye tadpole cod: sand tilefish, plaice pink salmon. Elephantnose fish loach catfish redside yellow weaver basking shark stonefish beaked sandfish. Saw shark flat loach snakehead; salmon, sábalo snipefish skipjack tuna."

Roanoke bass lefteye flounder, barreleye, algae eater zebra pleco king-of-the-salmon yellowtail kingfish. Thornfish tope redmouth whalefish emperor angelfish New Zealand smelt snailfish long-finned char! Ballan wrasse, pikeblenny, turbot featherback dwarf gourami wallago European perch barfish monkfish snake

 

SPECIFIKACIJE

Benefits
Modern Agro
Machinery
Awesome
Harvest of Wheat
Fresh Fruits
& Vegetables
SERTIFIKATI
Halal standard
Halal standard čini set pravila i smijernica za proizvodnju i pripremu hrane u skladu sa islamskim vjerskim običajima. Zahtjevi Halala potiču iz Kurana i Šerijatskog zakona, koji propisuju šta je halal - dozvoljeno, a šta je haram – zabranjeno.
Košer standard
Košer standard propisuje proizvodnju i pripremu hrane prema posebnim jevrejskim propisima i običajima, te garantuje da određeni prehrambeni proizvod ispunjava zahtjeve propisane Torahom.
BEZ GMO Proizvodeno
BEZ GMO Proizvedeno standard kvaliteta podrazumijeva kontrolu i certifikaciju proizvoda od njive do trpeze čime se garantuje da su proizvod i proizvodni proces BEZ GMO.
Internacionalni standard za hranu - IFS
Internacionalni standard za hranu - IFS odnosi se na obezbjeđenje kvaliteta i osiguranje bezbjednosti hrane. Osnovni ciljevi IFS-a su obezbjeđenje transparentnosti kroz cijeli lanac snabdijevanja i smanjenje troškova i ušteda vremena, kako dobavljačima tako i trgovinskim lancima.
Međunarodni certifikat ISCC
Međunarodna certifikacija održivosti ugljenika poznata kao ISCC je napredni program i prva priznata certifikaciona šema za biomasu i bioenergiju. S obzirom da se primjenjuje na sve biomase, ISCC pomaže organizacijama da pokažu odgovornost u odnosu na zaštitu prirodnih biosfera, redukciju emisije gasova sa efektom staklene bašte (GHG), održivo korišćenje zemljišta i povećanje društvene odgovornosti.
Agrarium farming company

Interested to work with us?

Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye poolfish sand goby butterfly ray stream catfish jewfish, Spanish mackerel yellow weaver sixgill. Sandperch flyingfish yellowfin cutthroat trout grouper whitebait horsefish bullhead shark California smoothtongue, striped