Рецепти

Со седиште во Брчко, Босна и Херцеговина, BIMAL Group е лидер во преработката на маслодајни семиња и житарки и во земјата и во регионот.

Контакт

Локација
BIMAL d.d.Bijeljinska br. 9 76100 Brčko Bosna i Hercegovina
Email
info@bimaldd.com

Следете не

BIMAL-Lider-foto-1024x768

На маслото BIMAL му беше доделена специјалната награда „Најдобар бренд на годината“

Фабриката за масло за јадење БИМАЛ од Брц е прогласена за „најдобра компанија во Европа – Лидер 2019“, додека нејзиниот производ сончогледовото масло БИМАЛ доби специјална награда „Најдобар бренд на годината“, одлучи жирито на Независната агенција за избор на најдобри менаџери. за време на доделувањето на наградите во Бања Лука.

Read More
Konferencija-BIMAL-1-1024x682

БИМАЛ ја купи фабриката за масло за јадење NOVO SUNCE во Сомбор

BIMAL Group успешно го заврши процесот на преземање на традиционалната фабрика за масло за јадење NOVO SUNCE во Сомбор и со тоа официјално стана мнозински сопственик.

Read More