Рецепти

Со седиште во Брчко, Босна и Херцеговина, BIMAL Group е лидер во преработката на маслодајни семиња и житарки и во земјата и во регионот.

Контакт

Локација
BIMAL d.d.Bijeljinska br. 9 76100 Brčko Bosna i Hercegovina
Email
info@bimaldd.com

Следете не

Мојот BIMAL

Сонце на нашата кујна!

Сонце на нашата кујна!

За сите оние кои уживаат во готвењето и подготовката на храната, како и за оние кои сè уште го преферираат вкусот на храната подготвена од други, носиме рецепти од традиционалната и модерната кујна.

Мојот BIMAL

Сонце на нашата кујна!

Сонце на нашата кујна!BIMAL Group е лидер во преработката на нафта и жито.

Со седиште во Брчко, Босна и Херцеговина, BIMAL Group е лидер во преработката на маслодајни семиња и житарки и во земјата и во регионот. Нашиот бизнис вклучува преработка, производство, трговија, складирање и услуги за деловни паркови.

Нашето висококвалитетно, 100% сончогледово масло е достапно на пазарот под брендот BIMAL.

BIMAL Omega како масло со драгоцени состојки за нашето тело е незаменлива состојка во секоја кујна.

BIMAL FINO е нашиот бренд кој претставува мешавина од сончоглед, семе од репка и масло од соја.

BIMAL производи

Производи
Сонце на нашата кујна!

BIMAL Група

Фабриката за производство на масло за јадење БИМАЛ во Брчко е главната оперативна компанија на Групацијата БИМАЛ , која, користејќи комбинација на човечко и автоматско управување, произведува масло за јадење од семки од сончоглед, соја и семе од репка според највисоките стандарди.